Elming: Her er min Top 5 til spilleuge 6

Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 6.


NFL Picks - Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst større præmier end ever.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips Hue, Oddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone's.

Sjette runde Der er igen kun 15 kampe i runden, og du skal huske at sætte dit første pick til kampen mellem Eagles og Giants, inden du går i seng torsdag og dine picks til weekenden senest søndag kl. 19.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe i en spilleuge 6, der er meget vanskelig at forudsige:

100: Green Bay Packers er på hjemmebane, og selvom de ikke har spillet op til niveau, så er et skadesramt 49ers ikke i stand til vinde på Lambeau Field. Men 100 point er måske i overkanten,

75: Minnesota Vikings er et noget bedre mandskab end Arizona Cardinals, og sidstnævntes rookie quarterback Josh Rosen kommer i menneskehænder mod Vikings forsvar.

60: Oakland Raiders har hjemmebane på udebane, når de tager imod Seahawks på Wembley i London. Det er Seahawks første oversøiske kamp, men jeg tror de rejser fra Europa hjem med en sejr.

50: Det er to gode forsvar der mødes, men Texans angreb er lige en tak - eller en hel del takker - bedre end Bills ditto. Sidstnævnte har overrasket positivt med to sejre, men vinder ikke søndag.

40: Chicago Bears er en af årets største overraskelser og efter en uges ferie er de nu tilbage. De åbner på udebane mod Dolphins, og jeg tror ikke hjemmeholdet har noget på Bears forsvar med Khalil Mack og co.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i denne runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og gør dine NFL søndage endnu federe.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA Travel, Oddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone's.