Elming Top 5 NFL Picks, 3. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for ugens NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 3.

NFL Picks - Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst flere præmier end ever. I år er hovedpræmien en NFL-rejse for to til London i samarbejde med LA Travel, og den kan blive din, hvis du vinder hele baduljen.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips Hue, Telia, Hummel, Spangsberg og Normal

Tredje runde
Det er NFL sæson 100 og det bliver fejret hele sæsonen med en historisk kamp hver uge. I denne runde er det opgøret mellem Dallas Cowboys og Miami Dolphins, der er udvalgt som rundens historiske fejring.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Mon ikke det bare bliver standard i år, at man giver 100 point til det hold, der spiller Dolphins.

75: Patriots har vist skræmmende styrke indtil videre. Jets stiller op med deres backup-backup quarterback... nuf said...

60: Packers hjemme på Lambeau med Aaron Rodgers mod Denver Broncos med... Joe Flacco! Den er også Money in the bank i mine ugentlige spiltips

50: Bills er ubesejret, og måske er de placeret for højt, men jeg tror deres forsvar piller brodden af The Red Rifle og co.

40: Saints har mistet Drew Brees i en længere periode, mens Seahawks har fået en fin start på sæsonen. De taber ikke hjemme i Seattle til Teddy Bridgewater.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips Hue, LA TravelTelia, Hummel, Spangsberg og Normal