Elming Top 5 NFL Picks, 10. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 10. spilleuge i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 10.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys, gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

Tiende runde
Kampstart er tilbage til normal tid med de tidlige kl. 19 og de sene kl. 22, og så kampene for natteravne torsdag, søndag og mandag kl. 02:20.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Efter de første to-tre kampe, bliver det faktisk ganske vanskeligt at sætte sine picks i denne uge.  

100: Begge hold har lige siddet over, men jeg tror ikke Saints får problemer med Falcons. 

75: Baltimore Ravens har lige besejret New England Patriots, og nu står de overfor Cincinnati Bengals. Det bør en være en overkommelig opgave og er også Money in the bank i min ugentlige spilartikel.  

60: Colts til 60 over Steelers. Sådan skrev jeg i sidste uge og kiksede. Nu prøver vi igen. Denne gang mod Miami Dolphins. Det går forhåbentlig bedre.   

50: Er Mahomes tilbage? Måske. Men uanset hvad, så er Chiefs et bedre hold end Titans, selvom 50 point virker lige højt nok. 

40: Bears har hjemmebane og har kniven for struben, men jeg tror Lions trækker sig sejrrigt ude af NFC North opgøret.  

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal