Elming Top 5 NFL Picks, 11. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 11. spilleuge i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 11.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

11. spilerunde
Runden begynder i Cleveland torsdag og slutter i Mexico mandag. 

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Minnesota Vikings er på hjemmebane, hvor de sjældent taber. Broncos er ikke helt uefne, men Vikings burde trække det længste strå. 

75: Oakland Raiders hjemme mod Cincinnati Bengals kan næsten ikke gå galt. Det er også min Money in the bank i min ugentlige spilartikel.  

60: Dolphins har lige vundet to i træk, men jeg tror de kommer ned på jorden igen mod Bills.    

50: Saints fik prygl hjemme i sidste uge, og er ikke på nogen nem opgave i Tampa. Saints et bedre hold end Bucs, men 50 point virker lige højt nok. 

40: Cowboys er faktisk et ret solidt mandskab. Men det er Lions også, når de Stafford som QB. Han spiller formodentlig, men jeg tror på en Dallas-sejr i Detroit.   

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal