Elming Top 5 NFL Picks, 12. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 12. spillerunde i NFL Picks


Her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 12.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

12. spilerunde
Runden begynder i Houston torsdag med kampen mellem Texans og Indianapolis Colts. 

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Jeg er faktisk meget usikker på denne runde. Der vil komme flere store overraskelser, og det drejer sig naturligvis om at undgå dem (eller ramme dem).

100: Detroit Lions ude over Washington Redskins er på ingen måder en gimme, men jeg tror Lions er et mere talentfuldt mandskab end Redskins – selv med Jeff Driskoll som QB. 

75: Oakland Raiders gav os 75 point i sidste uge, og vi satser på de fortsætter deres flotte sæson på udebane mod Jets.  

60: Cleveland Browns er på hjemmebane halvanden uge efter den vanvittige kamp mod Steelers. Jeg tror de besejrer Dolphins, selv uden Myles Garrett.    

50: New Orleans Saints er hjemme mod Carolina Panthers, og der burde være klasseforskel på de to mandskaber, men 50 point virker alligevel højt. 

40: Buffalo Bills har gang i en god sæson og spiller hjemme mod Broncos i weekenden. Det er ikke nogen nem kamp, men jeg tror Josh Allen trækker det længste strå.   

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal