Elming Top 5 NFL Picks, Thanksgiving og 13. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 13. runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 13.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. 

 

13. spilerunde
Runden begynder med tre kampe allerede torsdag, når der er Thanksgiving i USA. Traditionen tro åbner Detroit Lions ballet kl. 18:30, så husk at sætte dine første NFL picks inden da.   

Læs også: Din guide til Thanksgiving

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Det er ikke nogen nem runde, og efter de første to-tre kampe, er jeg faktisk ret usikker på resten af runden. 

100: Jeg tror simpelthen ikke på, at Green Bay Packers kan tabe til New York Giants. Derfor 100 på osteholdet fra nord.

75: Jets til 75 point ville have vært utopi for fire uger siden. Men de har vundet deres seneste tre kampe og sejren over Raiders i søndags kostede 75 point, så nu skal der betales tilbage. 

60: Carolina Panthers er tæt på at have udspillet deres rolle i årets NFL, men skal de gøre sig forhåbninger om slutspillet, så skal de besejre Redskins på søndag.  

50: New Orleans Saints tabte for tre uger siden til Atlanta Falcons. Det gentager sig ikk, når de to hold mødes i torsdagens tredje Thanksgiving kamp. 

40: Jeg er vanvittig meget i tvivl om mit femte-valg. Eagles spiller faktisk ikke særlig godt, men de må ganske enkelt ikke tabe til Dolphins søndag.    

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal