Elming Top 5 NFL Picks, 14. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 14. runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 14.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

14. spilerunde
Runden begynder torsdag nat med opgøret mellem Chicago Bears og Dallas Cowboys.  

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Det er igen ikke nogen nem runde, og efter de første to-tre kampe, er jeg faktisk ret usikker på resten af runden. 

100: Det er sjældent, at jeg sætter mine lilla helte til 100, men 1) må de ikke tabe den kamp, 2) så bør de være et bedre hold – især på hjemmebane.

75: Texans til 75 point over Broncos kan virke højt, men Broncos stiller med en rookie QB, og Texans kommer lige fra en sejr over Patriots.  

60: Packers er kæmpe favorit hjemme og bør hive en sejr i land. Men check lige min spilartikel, hvor jeg kommer med et par gode odds til en overraskelse.  

50: Det er vel egentlig for højt at have Steelers her taget i betragtning, at de starter en undrafted rookie QB, men deres forsvar bør vinde kampen.    

40: Jeg håber at få en god start på spillerunden med en Cowboys-sejr allerede torsdag, så vi smider 40 point på drengene fra Dallas.    

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal