Elming Top 5 NFL Picks, 15. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 15. runde i NFL Picks


Det er ved at være sidste udkald, hvis du skal spille med i NFL Picks. Her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 15.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys, gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

15. spillerunde
Runden begynder torsdag nat med opgøret mellem Baltimore Ravens og New York Jets.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Det er en forholdvis nem runde, men når det så er sagt, så synes jeg faktisk, at jeg bliver i tvivl allerede ved mit valg til 50 point. Og min 60er er da heller ikke helt sikker.   

100: Baltimore Ravens åbner ballet torsdag mod NY Jets, og det gøre give en sikker sejr, men check lige status på Lamar Jackson.

75: San Francisco 49ers tager hjemme imod Atlanta Falcons. Sagt på en anden måde, så er det Kyle Shanahans kamp mod sit tidligere hold. Den taber han ikke. 

60: New Orleans Saints spiller på hjemmebane og taber meget sjældent i Superdomen (selvom det skete i søndags). Søndag slår de Colts.     

50: Kampen mellem de sidste to års Nr. 1 pick i draften. Kyler Murray mod Baker Mayfield. Sidstnævnte trækkker det længste strå.    

40: New England patriots er kæmpe favorit mod Cincinatti Bengals, men vi kunne godt få en overraskelse her. Alligevel har jeg Patriots højt.     

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal