Elming Top 5 NFL Picks, 16. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for 16. runde i NFL Picks


Julen står for døren, og måske er du dygtig og heldig nok til at vinde en ekstra julegave i NFL Picks. Her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 16.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys, gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

16. spillerunde
Runden begynder lørdag med hele tre kampe.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick før lørdag kl. 19.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Baltimore Ravens fortsætter ufortrødent med at tromle derudaf. De møder Browns på udebane, og det bør give den 11. sejr i træk til Lamar Jackson og co.

75: Atlanta Falcons er kommet i gang alt for sent, og søndag møder de et Jaguars-mandskab, der er gået på juleferie. 

60: Colts tager på hjemmebane imod Carolina Panthers, der stiller til start med rookie QB Will Grier. Det bør give en hjemmesejr til Colts, på trods af de er ude af kampen om slutspilspladser.     

50: Allerede lørdag håber jeg på 50 point, når San Francisco 49ers hjemme lader deres arrigskab over nederlaget til Falcons gå ud over Rams. 

40: Denver Broncos tager hjemme på Mile High imod Detroit Lions, og det er mødet mellem Drew Lock og David Blough. Den havde ikke mange set inden sæsonen.       

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal