Elming Top 5 NFL Picks, 17. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for den 17. runde i NFL Picks


Vi har nået sidste runde i grundspillet, hvor det aldrig går som football-præsten prædiker. Her får du Claus Elmings bud på, hvordan din top 5 skal se ud i spilleuge 17.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys, gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

17. spillerunde
Der er som sædvanlig kun én spilledag i sidste runde af grundspillet. Alle rundens kampe spilles søndag. Der er tre kampstidspunkter. 19, 22 og 02:20. 

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dine første picks før søndag kl. 19.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: New England Patriots skal vinde for at holde fast i anden-seed og friuge i slutspillet. Den smider de ikke mod Dolphins. 

75: Kansas City Chiefs skal vinde over divisionsrivalen fra Chargers for at holde fast i håbet om anden-seed i AFC. 

60: Green Bay Packers kan vinde hele NFC eller som minimum slutte på anden-seed. Det kræver en sejr over Lions. Burde måske bytte om på min 75 og 60er.     

50: Panthers er gået helt i stå og møder et Saints-mandskab, der skal vinde for at bevare håbet om 1. eller 2. seed i NFC. 

40: Hverken Jaguars eller Colts har noget at spille for, men jeg tro Colts gerne vil slutte sæsonen med manér og vinder årets sidste kamp.       

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal