Elming Top 5 NFL Picks, Divisional Playoffs runden

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for weekendens slutspilskampe i NFL Picks


Der er nu kun otte hold tilbage i årets NFL, kvartfinalerne står for døren, også kaldet Divisional Playoffs runden. Her får du Claus Elmings bud på, hvordan dine picks skal se ud i weekenden.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. 

Divisional Playoffs weekenden
Der er kun fire kampe i weekenden med to lørdag og to søndag. Se programmet her.

 

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dine første picks før lørdag kl. 22:30.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fire øverste kampe:

Jeg tror på fire hjemmesejre, og så er det bare med at fordele dem rigtigt, så man får mest muligt ud af det, selvom en af kampene skulle kikse.

100: Kansas City Chiefs er weekendens største favorit. Jeg tror på en højtscorende affære, men Chiefs trækker det længste strå. 

75: Green Bay Packers er favoritter på hjemmebane, men Seahawks er ikke helt ufarlige. Alligevel går jeg med Aaron Rodgers og co..  

60: Baltimore Ravens er ikke blot favorit. De er favorit til at vinde Super Bowl. Men kan de håndtere Derrick Henry og Titans? Det her er en kamp, jeg glæder mig til. 

50: Men jeg glæder mig endnu mere til den her 49ers – Vikings. Hjemmeholdet er favoritter, men Vikings beviste mod Saints, at de kan slå alle.  

Sådan ser de ud. Mine fire valg til Divisional Playoffs runden af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal