Elming Top 5 NFL Picks, 5. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for femte spilleuge i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 5.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips Hue, Telia, Hummel, Spangsberg og Normal.

Femte runde
Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Dolphins sidder over, så derfor må vi i denne uge finde et nyt hold at spille imod på den øverste plads. Det bliver Eagles, der ikke taber hjemme til Jets. 

75: Ubesejrede Patriots møder Redskins, der endnu ikke har vundet. Den burde Brady og co køre sikkert hjem. Den er også Money in the bank i mine ugentlige spiltips. 

60: Chargers hjemme over Broncos er måske for højt placeret. Broncos overraskeden så sent som sidste år i LA, men i år vinder hjemmeholdet.  

50: Årets første London-kamp står mellem Raiders og Bears. Officielt er førstnævnte på hjemmebane, men jeg tror Bears vinder premieren på Tottenhams nye bane.

40: Chiefs over Colts kan jeg også godt være lidt usikker på, men jeg tror et skadesplaget Colts-mandskab får svært ved at følge med Mahomes og co.  

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips Hue, LA TravelTelia, Hummel, Spangsberg og Normal