Elming Top 5 NFL Picks, 6. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for sjette runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 6.

NFL Picks – Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst flere præmier end ever. I år er hovedpræmien en NFL-rejse for to til London i samarbejde med LA Travel, og den kan blive din, hvis du vinder hele baduljen.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal.

Sjette runde
Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Dolphins møder Redskins og har dermed en reel chance for at vinde en kamp. Ergo må vi finde en anden kamp at sætte øverst. Der er to at vælge imellem. Jeg har taget Cowboys over Jets.

75: Det kunne også være ubesejrede Patriots, der hjemme møder Giants. Det er en re-match af Super Bowl 42 og 46. Men denne gang er der ikke noget Helmet catch og derfor vinder Patriots… 

60: Ravens over Bengals til 60 point er alt for højt, men der er faktisk ikke mange sikre kampe i denne uge. Hjemmebane og en førstplads i AFC North giver Ravens sejren. Det er også Money i the bank i mine ugentlige spiltips.     

50: Browns har behov for en sejr og har hjemmebane. Og måske vinder de kampen. Men på papiret og picks bør Seahawks vinde (men jeg er meget i tvivl). 

40: Chargers er lidt i krise og ramt af mange skader. De møder dog et Steelers-mandskab, der starter deres tredje-quarterback. Det burde give sejren… altså Chargers!     

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal