Elming Top 5 NFL Picks, 7. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for syvende runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 7.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

Syvende runde
Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: San Francisco 49ers møder søndag Washington Redskins på udebane. Førstnævnte er stadig ubesejrede og det er de også efter kampen. Det er også min Money in the bank i min ugentlige spilartikel

75: Buffalo Bills hjemme mod Miami Dolphins. Den kunne jeg også godt have givet 100 point. Bills vinder sikkert og er faktisk ugens største favorit. 

60: Bengals kæmper bravt for at blive NFLs dårligste mandskab, og selvom modstanderen søndag ikke har imponeret, så tror jeg stadig på en Jaguars-sejr.   

50: Allerede torsdag nat åbner Broncos og Chiefs spillerunden. Efter to sejre tror Broncos på sejr, men træerne vokser ikke ind i himlen. Chiefs vinder overlegent.

40: Herfra synes jeg faktisk det bliver svært, og min bedste bud på en sikker sejr (som slet ikke er så sikker endda) er Packers hjemme over Raiders. 

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal