Elming Top 5 NFL Picks, 8. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for ottende runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 8.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

Ottende runde
På grund af forskel i sommertid i denne uge i USA og Europa, begynder alle kampe en time tidligere søndag og mandag. Dvs. kl. 18 for de tidlige søndag og kl. 21 for de sene.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Minnesota Vikings møder allerede torsdag Washington Redskins. Vikings er på hjemmebane, hvor de nærmest er umulige at slå. 

75: Los Angeles Rams og Cincinnati Bengals mødes i London. Og selvom rejsen udligner lidt af talent-forskellen på de to mandskaber, så bliver det en sikker Rams sejr. 

60: Colts har hjemmebane og er tæt på skadesfri på begge sider af bolden, og Broncos får ørerne i maskinen. Colts er også min Money in the bank i mine ugentlige spiltips.      

50: Patriots hjemme mod Browns. Jamen, det er jo næsten uretfærdigt. Du kan sagtens placere Patriots højere end 50 i denne uge.  

40: Chiefs stiller op uden Patrick Mahomes og møder et brandvarmt Packers-mandskab. Det er min eneste udesejr i denne uges top 5. 

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal