Elming Top 5 NFL Picks, 9. runde

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for niende runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 8.

Der er lækre ugepræmier hver uge i NFL Picks med præmier fra Philips HueTeliaHummelSpangsberg og Normal. Tilmeld dig nu, og spil med om intelligent lys. gavekort, bio-billetter og meget mere.

 

Niende runde
Søndag er der football i dit fjernsyn fra kl. 15:30 og en 14-15 timer frem. Det hele starter med opgøret fra Wembley mellem Jacksonville Jaguars og Houston Texans, så husk at sætte dine søndagspicks inden da. 

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

Det her er bestemt ikke verdens nemmeste uge i NFL Picks, og jeg har haft meget svært ved at sætte mine picks, og finde ud af hvem jeg skulle have øverst, for slet ikke at tale om i Top 5. 

100: Dallas Cowboys slutter spilleugen af mandag nat ude mod NY Giants. Selvom jeg langt fra er sikker på dette opgør, så er det min 100 og også min Money in the bank i mine ugentlige spiltips.    

75: Rundens første kamp står mellem Arizona Cardinals og San Francisco 49ers. Det er også opgøret mellem Kyler Murray og Nick Bosa. Jeg tror på Bosa og 49ers. 

60: Colts til 60 over Steelers er alt for højt. Men jeg tror ikke, at Steelers kan vinde denne kamp med Mason Rudolph som quarterback.  

50: Bills er ugens største favorit og en oplagt kandidat til de 100 point, men jeg tror godt de kan få besvær med Redskins. Vi nøjes med at give dem 50.   

40: Chargers skal vinde denne kamp, men jeg tror Packers-maskinen med Aaron Rodgers i topform kan tage til den der by nord for San Diego og vinde. Men igen er jeg i tvivl.  

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips HueLA TravelTeliaHummelSpangsberg og Normal