Claus Elmings NFL picks til uge 2

Claus Elming giver dig her sin Top 5 for ugens første runde i NFL Picks


Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 2.

NFL Picks – Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst flere præmier end ever.

I år er hovedpræmien en NFL-rejse for to til London i samarbejde med LA Travel, og den kan blive din, hvis du vinder hele baduljen.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips HueTeliaHummel, Spangsberg og Normal

Anden runde
Det er NFL sæson 100 og det bliver fejret hele sæsonen med en historisk kamp hver uge. I denne uge er det Monday Night opgøret mellem New York Jets og Cleveland Browns, der er udvalgt som rundens historiske fejring.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Men husk at du skal have sat dit pick for torsdagskampen, inden du går i seng torsdag.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: New England Patriots sidder over. Altså sådan næsten. Det er i hvert en walk in the park for dem søndag.

75: Runden åbner torsdag med kampen mellem Panthers og Buccaneers. Jeg er ret overbevist om, at hjemmeholdet vinder divisionsopgøret i NFC South

60: Dallas Cowboys så virkelig gode ud i første spillerunde. Og det gjorde Wahington Redskins faktisk også. Alligevel er jeg ret sikker på en sejr til Dak, Zeke og co.

50: Der er altid spænding, når Raiders og Chiefs mødes, men sidstnævnte virker bare utroligt stærke. Ikke mindst offensivt.

40: Baltimore Ravens var min 100 i sidste uge og de kunne måske godt komme højere op i denne. Lamar Jackson skal møde Kyler Murray, og det skal nok blive underholdende. Men det ender med en sejr til hjemmeholdet.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.