Elming spiltips, NFL spilleuge 8

Velkommen til en lidt usædvanlig NFL-uge med en times tidligere kickoff end normalt.


På grund af forskel i sommertid mellem Europa og USA er der i spilleuge 8 kickoff kl. 18 og 21 i aftenkampene og kl. 01:30 i den sene. Men din football-søndag begynder allerede kl. 14:30, når der er kickoff i årets sidste London-kamp, hvor Eagles og Jaguars mødes.

Spilleugen åbner som sædvanligt natten til fredag, når Houston Texans tager imod Miami Dolphins. Førstnævnte er storfavorit, men der er faktisk hele 3,70 i odds på en udesejr. Du kan læse vores optakt til kampen og også få spiltips til opgøret her.

Ugens oversiddere er de to mandskaber, der spillede i London i søndags, LA Chargers og Tennessee Titans, og så Atlanta Falcons og Dallas Cowboys.

London Calling
Eagles – Jaguars. The Super Bowl that could have been.
I London kan de europæiske fans hylde mestrene fra Philadelphia Eagles, når de møder Jacksonville Jaguars, der var åhhh så tæt på Super Bowl sidste sæson. 
Ingen af holdene har spillet op til det niveau endnu i år, og den meget imødesete – og i øvrigt for længst totalt udsolgte – kamp, får svært ved at leve op til den hype, der var inden sæsonen.

Når det så er sagt, så er det en kamp mellem to mandskaber, der begge har brug for en sejr, inden de har friuge. Jaguars har officielt hjemmebane, og har vundet 3 af de sidste 4 år på Wembley, men alligevel er Eagles favoritter og giver odds 1,62 igen. Tror du på Jax får du flotte 2,45 igen, og det synes jeg faktisk er værd at prøve.
Du kan se kampen allerede kl. 14:30.

Money in the bank
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 7-0 i denne kategori efter syv uger, selvom det krævede lidt af et Chargers-mirakel og en brændt 2-point conversion i sidste uge.

I denne uge ville det være nemt, at tage Patriots til 1,08 over Bills eller Chiefs til 1,20 over Broncos (begge kan spilles), men jeg vælger at give dig et spilforslag med lidt mere i posen.

Indianapolis Colts har spillet flere gode kampe i år, men kun vundet to af dem. QB Andrew Luck er tilbage i fuldt vigør og spiller solidt, mens forsvaret har været overraskende stabilt i år. Søndag skal de på udebane mod Oakland Raiders, der har handlet flere stjerner væk, bænket endnu flere, og sat Marshawn Lynch på skadeslisten.

Hvor mærkeligt det end lyder, er Colts stadig aktuel i kampen om divisionstitlen i AFC South, og kan med en sejr tage endnu et skridt i den retning. Der er fine odds 1,62 for en sejr til Luck og co.

Ugens bedste bet
Endelig kom jeg tilbage på sporet, og ramte plet i sidste uge, så jeg nu er 2-5 i sæsonen. Denne kategori er et væddemål, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning, og i denne uge tror jeg på Washington Redskins.

Holdet fra hovedstaden fører lige nu NFC East-divisionen og kan med en sejr over Giants, holde friuge på førstepladsen foran Eagles og Cowboys. Det vil være ualmindelig vigtigt, og første skridt på vejen til at sikre sig en plads i slutspillet. Forsvaret er blandt NFLs bedste og angrebet er effektivt uden at være prangende.

Man kan ikke sige nogen af delene om søndagens modstander, der har været utrolig skuffende i år, og blot har vundet en enkelt kamp indtil videre. De har ikke gjort tingene nemmere for sig selv ved at handle de to forsvarsprofiler Eli Apple og Damon Harrison væk i denne uge.

Redskins giver odds 1,97 for en sejr og det er ugens bedste bet. Kan de vinde med bare 5 point stiger det odds til 2,80 – også værd at prøve!

Ugens overraskelse
I denne kategori er jeg 4-3 i sæsonen, efter Panthers slog Eagles til odds 2,80 i sidste uge.

På søndag har jeg virkelig lyst til at anbefale Packers over Rams til odds 4,20 men den får du i mine specials med lidt ekstra i posen (kommer fredag).

I stedet skal vi et smut til Detroit, hvor Lions tager imod Seattle Seahawks. Hjemmeholdet har fået styr på både angreb og forsvar, og ikke mindst løbeangrebet er bedre end i de sidste 10-15 år.

Seahawks havde jeg ikke stor tiltro til inden sæsonen, men de har også fået styr på tingene, og spiller væsentligt bedre end forudset. Også her er løbeangrebet den store overraskelse og tager en hel del pres af Russell Wilson, der ser ud til at befinde sig godt i det nye system. Forsvaret er profilløst (bortset fra Bobby Wagner), men spiller hurtigt og hårdt.

Jeg tror på, at Seahawks har nydt godt af friugen og kommer med friske ben og masser af energi. Der er odds 2,35 for en udesejr.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen. Hold øje med mine spilforslag her fredag og lørdag,

Tanker på falderebet
Bengals over Buccaneers til odds 1,48 skal spilles
Odds 1,23 for en Steelers-sejr over Browns er en gave.
Jets giver odds 3,30 for en sejr over Bears. Just saying…

God fornøjelse
Claus Elming