Elming: Her er min Top 5 til spilleuge 7

Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 7


NFL Picks – Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst større præmier end ever.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips HueOddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.

Syvende runde
Der er kun 14 kampe i runden, og du skal huske at sætte dit første pick til kampen mellem Cardinals og Broncos, inden du går i seng torsdag og dine picks til weekenden senest søndag kl. 15:30, når Chargers og Titans spiller i London.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe i en spilleuge 7, der er meget vanskelig at forudsige:

100: Los Angeles Chargers er på en slags hjemmebane, når de spiller på Wembley i London. Chargers burde være væsentligt bedre angrebsmæssigt, mens de to holds forsvar nok er nogenlunde jævnbyrdige.

75: New York Giants har ét våben og han hedder Saquan Barkley. Han får ganske givet en stor kamp, men jeg tror ikke det er nok til at vinde over Atlanta Falcons.

60: Der er klasseforskel, når Los Angeles Rams skal på besøg hos San Francisco 49ers. På trods af skader spiller sidstnævnte faktisk ganske fornuftigt, men de er oppe mod overmagten mod Gurley og co.

50: Hmmm. Er det her fornuftigt? Jeg kan godt selv blive i tvivl. Vikings har vist tendenser til at man kan kaste dybt på dem, og det er netop Jets’ styrke. Er det nok til at vinde? Det håber jeg ikke…

40: Indianapolis Colts har Andrew Luck tilbage som quarterback og han gør det virkelig godt. Søndag har han TY Hilton tilbage, og det kommer til at blive afgørende i kampen mod Bills.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i denne runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og gør dine NFL søndage endnu federe.


Præmiepartnere på NFL Picks: LA TravelPhilips HueOddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.