Elming: Her er min Top 5, uge 8

Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 8.


Ottende runde
Der er kun 14 kampe i runden, og du skal huske at sætte dit første pick til kampen mellem Texans og Dolphins, inden du går i seng torsdag og dine picks til weekenden senest søndag kl. 14:30, når Eagles og Jaguars mødes i London.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. Søndag er der tidligere kickoff end normalt, så der er aftenkampene allerede kl. 18 og 21.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe i en spilleuge 8, der er meget vanskelig at forudsige:

100: New England Patriots er rundens største favorit, når de møder Buffalo Bills. Patriots giver kun odds 1,08 igen men det er lige så sikkert som canadisk øl i Buffalo.

75: Kansas City Chiefs’ angreb er en maskine, og den kan Denver Broncos ikke stoppe. Kort og godt. Chiefs er også begyndt at spille forsvar, og fortsætter de med det, kan de blive meget giftige i år.

60: Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns spillede uafgjort i årets første kamp, men siden er de gået i hver sin retning. Steelers har fået styr på tingene, Browns… not so much! Steelers vinder opgør 2!

50: Efter de tre første kan jeg godt blive i tvivl, og ved heller ikke om det er fornuftigt at sætte Bengals til 50 point. Efter to nederlag i træk tror jeg på, at de kommer tilbage ved fuld styrke, og at det går ud over Bucs.

40: Indianapolis Colts har den dynamiske duo Andrew Luck og TY Hilton tilbage, mens Raiders sælger ud af arvesølvet og får svært ved, at stoppe Colts. Måske Colts faktisk skulle højere op.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i denne runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og gør dine NFL søndage endnu federe.


Præmiepartnere på NFL Picks: LA TravelPhilips HueOddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.