Elming: Her er min Top 5, uge 9

Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 9.


Der er seks hold, der sidder over og dermed kun 13 kampe i spilleuge 9, og du skal huske at sætte dit første pick til kampen mellem 49ers og Raiders, inden du går i seng torsdag og dine picks til weekenden senest søndag kl. 19:00.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe i en spilleuge 9, der er meget vanskelig at forudsige:

100: Kansas City Chiefs er en af rundens største favoritter, og de kommer heller ikke i problemer mod Browns.

75: Chicago Bears er en af positive overraskelser og har et giftigt forsvar. Søndag spiller de mod Bills, der har Nathan Peterman som QB. han skal være heldig, hvis ha overlever.

60: Dallas Cowboys har fået tilføjet Amari Cooper som receiver, og det bliver utrolig interessant at se, hvad det gør for Dak Prescott og resten af angrebet.

50: Panthers til 50 er måske for højt sat. Modstanderen er Buccaneers, der ikke kan stoppe en halt skildpadde, men til gengæld får Fitzmagic tilbage som QB.

40: Torsdag nat afgør 49ers og Raiders kampen kendt som Battle of the Bay for sidste gang nogensinde. Jeg tror Raiders stikker afsted med sejren, især hvis 49ers må starte Nick Mullens (eller hvad han hedder) som QB.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i denne runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og gør dine NFL søndage endnu federe.


Præmiepartnere på NFL Picks: LA TravelPhilips HueOddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.