Elming spiltips, NFL spilleuge 13

Thanksgiving er overstået og dermed går vi ind i den afgørende fase af grundspillet. Der resterer fem runder, inden vi ved, hvem der går i slutspillet, og hvem der må vinke farvel til drømmene om en Super Bowl.


Spilleuge 13 åbner natten til fredag med et brag af en kamp, når Dallas Cowboys tager imod New Orleans Saints. Du kan læse vores optakt til kampen og også få spiltips til opgøret her på gul klud.

Det er slut med oversiddere, så derfor er der fuld plade i weekenden med i alt 16 kampe på programmet.

Money in the bank
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 11-1 i denne kategori efter 12 uger, efter Colts (indrømmet med lidt held) besejrede Dolphins i sidste uge.

I denne uge går jeg i modsatte retning og forudser, at selvsamme Dolphins vinder på hjemmebane over Buffalo Bills.

Jeg kunne faktisk godt se kampen blive tæt, så det er lidt en chance at tage, men jeg tror på en sejr hjemmeholdet. Dolphins har kniven på struben, hvad angår slutspillet, så selvom Bills har hevet et par store og overraskende sejre i land i år (over blandt andet Vikings og Jaguars), så tror jeg ikke de gør det søndag.

Der er odds 1,47 på en Dolphins-sejr.

EM håndbold picks
Du kender sikkert i forvejen NFL Picks, og nu laver vi EM håndbold picks i forbindelse med kvindernes EM, der begynder torsdag. Der er superfede præmier og en samlet præmiesum for over kr. 70.000. Tilmeld dig nu og spil med om rundepræmier og hovedpræmier for kun kr. 69 for hele EM.

Ugens bedste bet
Tak Browns og tillykke til jer, der spillede på mit forslag i sidste uge. Med sejren over Bengals kom jeg nu på 5-6 i sæsonen i denne kategori.

Ugens bedste bet er et væddemål, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning.

I denne uge synes jeg odds på en Houston Texans sejr er alt for højt, og oddset et Cleveland Browns nederlag er alt for højt. Texans er på hjemmebane og har vundet otte kampe i træk (med lidt held hist og her). De giver blot 1,40 for en sejr. Browns har pludselig masser af selvtillid og kan skimte en lysere fremtid end de har haft længe. Der er odds 3,00 på en sejr til Bakermanog co.

Jeg kunne godt finde på at anbefale en Browns-sejr, men vil i stedet give dig muligheden for at spille den lidt mere sikkert, og i stedet foreslå at de ikke taber med 6 point til odds 1,87.

Ugens overraskelse
Hver uge får du et bud på en overraskelse, ofte med et odds over 3,00. I denne kategori er jeg nu nu 5-6 i sæsonen, efter Giants på en eller anden måde smed sejren over Eagles væk i 4. quarter.

I denne uge går jeg igen mod Eagles, selvom de mandag aften er på hjemmebane i en meget vigtig kamp mod Washington Redskins.

De to hold er arvefjender og divisionsrivaler, og er stadig begge med i kampen om slutspilspladser. Redskins har vundet 6 af 11 kampe, mens Eagles har vundet 5 af 11. En sejr er påkrævet af begge mandskaber for at holde playoff-håbet i live, og selvom Redskins starter Colt McCoy på quarterback, så tror jeg at deres forsvar er tilpas stærkt til at vinde kampen.

Der er fremragende odds 3,10 på en sejr til rødhuderne fra hovedstaden.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen. Hold øje med mine spilforslag her fredag og lørdag,

Tanker på falderebet
Vikings kan godt slå Patriots ude til odds 2,85
Chargers til odds 2,45 ude over Steelers virker højt
1,47 for en Broncos-sejr over Bengals ude skal spilles

God fornøjelse
Claus Elming