Elmings spiltips til NFL spilleuge 7

Velkommen til den første af to uger med rigtig meget football i dit fjernsyn.


Søndag er der NFL i kigkassen fra 15:30 om eftermiddagen til ca. 05:30 natten til mandag eller sagt på en anden måde, 14 timers live football, hvis du bare ikke kan få nok.

Spilleuge 7 åbner dog natten til fredag, når Arizona Cardinals og Denver Broncos mødes i en kamp, der ikke har den store betydning for resten af weekenden eller for den sags skyld sæsonen. Cardinals kommer ingen vegne i år, og Broncos har næsten udspillet sin rolle i en division, der også huser Chargers og Chiefs. Du kan læse vores optakt til kampen og også få spiltips til opgøret her.

Det er fjerde uge med oversiddere, og for første gang har vi fire hold på orlov. Green Bay Packers og Pittsburgh Steelers og så de to mandskaber, der spillede i London i søndags, Seattle Seahawks og Oakland Raiders. Det giver i alt 14 kampe med én torsdag, 12 søndag og så Monday Night, hvor Atlanta Falcons tager imod New York Giants.

Money in the bank – London Calling
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 6-0 i denne kategori efter seks uger.

Min anbefaling i sidste uge gik på en Seahawks-sejr på Wembley, og den uge i denne uge forsøger jeg mig med et bud på en sejrherre i London. Kampen har kickoff allerede kl. 15:30 dansk tid, så sørg for at der er rigeligt med chips, snacks på bordet, øl og sodavand i køleren og kaffe på kanden, for du kommer ikke op af sofaen foreløbigt.

Los Angeles Chargers er officielt hjemmehold på Wembley og de møder Tennessee Titans. Det bør blive et tættere opgør end årets første London-kamp, men ser man på de klubber lige nu, så er Chargers væsentligt bedre og stærkere besat end Titans.

Jeg tror på en Chargers-sejr til odds 1,38 og kan de vinde med et touchdown, så stiger det odds faktisk til flotte 1,87. Du kan se kampen allerede kl. 15:30 og du skal lige huske at sætte dine picks inden!

Ugens bedste bet
Den her missede jeg igen, igen og jeg er nu 1-5 i sæsonen, hvilket ikke er tilfredsstillende. Du får her et odds, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning, men jeg må erkende at de indtil videre har ramt plet. Nu sætter jeg min lid til, at Drew Brees kan få mig på ret kurs igen, når han sammen med Saints skal på besøg hos Baltimore Ravens.

Sidstnævnte havde en vild kamp i søndags, hvor de satte klubrekord med 11 sacks på Titans QB Marcus Mariota. Gentager de den bedrift, så vinder Saints ikke! Men jeg tror ikke, at det går helt så slemt, og faktisk er jeg ret overbevist om, at Saints er et væsentligt stærkere mandskab end Ravens. Saints smider mindst 24 på tavlen og det er jeg ikke sikker på, at Joe Flacco kan matche.

Der er odds 2,15 for en sejr til Brees og co. og det er ugens bedste bet.

Ugens overraskelse
I denne kategori er jeg 3-3, efter Steelers sejr over Bengals i søndags. Lad os satse på, at den trend fortsætter, og jeg kan give dig endnu et tip med et odds, der gør din mandag sjovere.

Carolina Panthers var meget tæt på at besejre Washington Redskins i søndags, men løb tør for krudt til sidst i kampen. Søndag møder de Super Bowl mestrene fra Philadelphia Eagles, der stadig ikke helt har fundet melodien i år. Holdet er ramt af skader og har overhovedet ikke noget angreb, så det hele hænger på quarterback Carson Wentz. Det er der ikke nødvendigvis noget i vejen med, men jeg tror godt han kan få det svært mod Panthers.

Det samme gælder Eagles forsvar overfor Cam Newton, der til tider kan virke ustoppelig. Jeg tror det bliver et tæt opgør, og begge hold har brug for en sejr i bestræbelserne på at følge med i kampen om playoff-pladser. Der er flotte 2,80 for en sejr til Panthers, og det synes jeg er et meget højt odds.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen. I sidste uge ramte jeg faktisk odds 18, så hold øje med mine spilforslag her fredag og lørdag,

Tanker på falderebet
Patriots ude Bears til odds 1,65 skal spilles
Vikings bør besejre Jets til odds 1,55
Falcons giver 1,40 igen for en sejr over Giants

God fornøjelse
Claus Elming