Elming spiltips, NFL spilleuge 9

Efter tre uger med football i London er alle hold nu tilbage i Trump-territorie, og vi bevæger os samtidig ind i anden halvdel af grundspillet.


Spilleuge 9 åbner natten til fredag, når San Francisco 49ers tager imod Oakland Raiders. Det er dog en time tidligere end normalt, så der er kickoff 01:30 dansk tid. Du kan læse vores optakt til Battle of The Bay og også få spiltips til opgøret torsdag.

Der er for første gang i år seks hold, der sidder over. Det er de to mandskaber, der spillede i London i søndags, Jacksonville Jaguars og Philadelphia Eagles, og så og Tennessee Titans, og så Cincinnati Bengals, Indianapolis Colts, New York Giants og Arizona Cardinals.

Læs også: Weekly Winners uge 9
Læs også: Tanker fra spilleuge 8

Money in the bank
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 8-0 i denne kategori efter otte uger, efter Colts besejrede Raiders i sidste uge.

I denne uge gør vi det supernemt og går med en af ugens største favoritter, der af uransagelige årsager give fine odds 1,23 igen. 
Kansas City Chiefs spiller på udebane mod Cleveland Browns, og selvom sidstnævnte er på hjemmebane og måske får en saltvandsindsprøjtning i form af udskiftning i trænerstaben, så kan de ikke vinde opgøret.

Chiefs til 1,23 er en gave, og den skal du bare spille tungt. Kan Chiefs vinde med bare ét touchdown, så stiger odds til 1,67 og det er lige så sikkert som Mahomes til Hill.

Ugens bedste bet
Jeg er brandvarm og ramte plet igen i sidste uge, så jeg nu er 3-5 i sæsonen. Denne kategori er et væddemål, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning, og i denne uge tror jeg på Pittsburgh Steelers.

Ok, så det er ikke verdens nemmeeste kamp de har i weekenden, når de skal på besøg hos divisionsrivalen Baltimore Ravens. De to klubber har allerede mødtes én gang i sæsonen, og der vandt sidstnævnte overbevisende, men jeg tror det går anderledes på søndag. Steelers er godt kørende både på forsvar og angreb, omend et brud på en finger til QB Ben Roethlisberger er lidt bekymrende.

Ravens har ét af ligaens bedste forsvar, men blev kørt midt over af Carolina Panthers i søndags, og angrebet anført af Joe Flacco er gået helt i stå.

Jeg synes umiddelbart Steelers virker i bedre form lige nu, og jeg tror de kører en sikker sejr hjem. Der er odds 2,25 på en udesejr.

Der er i øvrigt et sjovt væddemål, der hedder Steelers + under 49,5 point til odds 3,65. Prøv den!

Ugens overraskelse
I denne kategori er jeg 4-4 i sæsonen, efter Seahawks slog Lions til odds 2,35 i sidste uge. Jeg legede også med tanken om Packers over Rams til odds 4,70 i sidste uges artikel, og den var jo kun en Ty Montgomery fumble fra at gå hjem.

I denne uge tager jeg skridtet fuldt ud og anbefaler Packers. Og det selvom modstanderen hedder Patriots. I New England.

Det er Tom Brady mod Aaron Rodgers eller sagt på en anden måde 5 MVP-titler på banen søndag nat. Det bliver en fed kamp mellem to af de allerbedste, der nogensinde har været i NFL.

Patriots er (naturligvis) favoritter og giver odds 1,43 igen, men jeg er overbevist om, at Rodgers og co. tager fra Foxboro med en sejr. 
Der er odds 2,85 for en udesejr, og det synes jeg er alt for meget for et Packers-hold, der var sekunder fra at tildele Rams sæsonens første nederlag.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen. Hold øje med mine spilforslag her fredag og lørdag,

Tanker på falderebet
Vikings over Lions til odds 1,48 skal spilles
Odds 2,10 for en Texans-sejr over Broncos lyder fornuftigt.
Jeg tror på Raiders over 49ers til odds 2,25 torsdag nat

God fornøjelse
Claus Elming