Geraint Thomas og Egan Bernal bliver begge kaptajner til Touren

Team Inios har valgt at lade den forsvarende mester Geraint Thomas dele kaptajnrollen i år med Egan Bernal.


Selvom man vandt Tour de France i overlegen stil, skal man åbenbart ikke vide sig sikker på, at man får holdets fulde opbakning til at forsvare titlen. 

Nogenlunde sådan må den ydmyge walisiske superstjerne Geraint Thomas tænke i dag, efter Team Ineos i går offentliggjorde deres mandskab og planer for årets udgave af det franske etapeløb.  

Spil med i Tour Picks. Tilmeld dig her og vind fede præmier hver etape.  

Med Chris Froome ude af Touren på grund af sit voldsomme styrt i Criterium du Dauphiné, var det antaget at den forsvarende Tour de France vinder Geraint Thomas stensikkert ville blive kaptajn  for Team Sky... ehhh Team Ineos i årets Tour.

Men et styrt af Thomas i Schweiz rundt og en imponerende præstation og samlet sejr af den unge columbianer Egan Bernal har nu officielt fået Team Ineos til at udnævne begge som kaptajner, når Touren begynder på lørdag i Bruxelles.     

Det britiske mandskab, der har skftet navn, men hverken ryttere eller ledelse, kommer til Tour de France med et meget stærkt hold. Syv af de otte ryttere, der var med til at vinde touren sidste år har fået genkald. Kun Chris Froome er ude, og hans plads overtages af Dylan Van Baarle. 

Spil med i Tour Picks. Tilmeld dig her og vind fede præmier hver etape.  

Team Ineos mandskab til Tour de France

Kaptajner
Egan Bernal
Geraint Thomas

Hjælperyttere
Jonathan Castroviejo
Michal Kwiatkowski
Gianni Moscon
Wout Poels
Luke Rowe
Dylan van Baarle