5 ting vi lærte fra Brasiliens Grand Prix

Max Verstappen førte an i en magtdemonstration af de unge kørere i Brasilien. Danske Kevin Magnussen var tæt på point, men det lykkedes ikke efter en påkørsel af Daniel Ricciardo.


Fremtidens stjerner viste vejen
Podiet efter Brasiliens Grand Prix var det yngste nogensinde i Formel 1. Vinderen Max Verstappen, toer Pierre Gasly og treer Carlos Sainz havde blot en gennemsnitsalder på 23 år, otte måneder og 23 dage, da de stod sammen på podiet. Fremtidens kørere er her allerede.

Red Bull på vej mod ny storhedstid?
Det ser bare bedre og bedre ud for Red Bull, og mange har store forventninger til holdet i 2020. Det bliver spændende at se, om Red Bull for alvor kan drille Mercedes og Ferrari i den kommende sæson.

Der er ikke plads til både Vettel og Leclerc hos Ferrari
Vi har flere gange igennem sæsonen set, at der ikke ligefrem er et stort venskab imellem Sebastian Vettel og Charles Leclerc, når de sidder i deres Ferrari-racere. Det gik også galt i weekenden, hvor de begge måtte udgå efter et sammenstød imellem de to hold”kammerater”. Det ligner ikke en holdbar kombination med de to på samme hold, hvis Ferrari skal gøre sig forhåbninger om at genvinde verdensmesterskabet.

Torro Rosso er det helt rigtige hold for Gasly
Det gik slet ikke godt for Pierre Gasly i Red Bull, men hos lillebror Torro Rosso føler franksmanden sig tydeligvis meget bedre tilpas. På banen i Sao Paulo lykkedes det for Gasly at køre en fornem 2. plads hjem. Der er ingen tvivl om, at Pierre Gasly har talent. Han skal bare have den rette racer.

 

Magnussen skulle have haft point
Sikke en dag for Kevin Magnussen. Danskeren blev påkørt af Daniel Ricciardo og der lignede endnu en dag i den helt tunge ende af feltet. Alligevel kom K-Mag i mål på en 11. plads. Hvis hændelsen med Renaulten ikke var sket, så var der VM-point til danskeren.