5 ting vi lærte fra USA's Grand Prix

Vi fik afgjort verdensmesterskabet i weekenden, og så fik vi endnu en gang et skidt løb fra Kevin Magnussen og Haas.


Lewis Hamilton er seksdobbelt verdensmester
Det var i forvejen så godt som sikkert, og i weekenden skete det så: Lewis Hamilton er verdensmester i 2019. Det var britens sjette titel, og dermed er han blot en vm-sejr fra at tangere Michael Schumachers rekord.

Bottas’ bedste sæson
Lewis Hamilton stjal overskrifterne med sit verdensmesterskab, men vi må ikke glemme Valtteri Bottas. Finnen har nu vundet fire løb i 2019 og har flere point, end han har haft før. Det er godt gået.

Håbløse Haas
Ikke engang på hjemmebanen i USA var der meget at smile over for Haas-teamet. Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean havde problemer med dækkene og manglede fart. Magnussen måtte udgå og Grosjean var aldrig i spil til at få point.

McLaren bliver ved med at imponere
Det er imponerende, hvad McLaren har udrettet i år. Det er længe siden, holdet for alvor har blandet sig i den sjovere ende af feltet, men det har de i denne sæson. Søndagens løb var endnu et bevis på, at det traditionsrige hold er tilbage.

Formel 1 får en makeover i 2021
Inden søndagens løb kom det frem, at Formel 1 varsler store ændringer fra 2021-sæsonen. En ad de store tiltag er et loft på budgettet for at øge jævnbyrdigheden. Det er noget, jeg ser frem til, og jeg håber, at det kan gøre sporten mere seværdig.