Top 5 Picks: Azerbaijan

Efter et halvkedeligt Grand Prix i Kina er der næsten garanti for mere dramatik i Azerbaijan. Der sker bare noget, når racerne skal rundt i Bakus gader. Ferrari skal forsøge at hamle op med Mercedes, Kevin Magnussen og Haas skal se, om de kan finde løbsfart og så må Max Verstappen igen ud og se, om han kan drille de to store teams.


 100: Charles Leclerc blev offer for Ferraris tvivlsomme strategi i Kina. Han har noget, han vil bevise, og det kan næsten kun ende med en bedre placering en Pierre Gasly, der stadig famler lidt rundt i sin nye Red Bull.

 

75: Efter sejren til Valtteri Bottas i Australien, så er Lewis Hamilton tilbage som den bedste i både Mercedes og VM-stillingen. Senest i Kina var der aldrig spænding om udfaldet, og jeg tror på, at han sætter en streg under det i Azerbaijan.

 

60: Pilen pegede endelig den rigtige vej for Daniel Ricciardo i Kina. Australieren har haft svært ved at finde sig tilrette i Renaulten, men han blev ”best of the rest” senest, og det momentum tager han med sig til Azerbaijan. Daniel Ricciardo slutter foran Sergion Perez.

 

50: Kimi Raikkonen viste flot kørsel i sæsonens tre første løb, hvor han har fået point i dem alle. Nico Hulkenberg er dog hurtigere i sin Renault, hvis han gennemfører. Tyskeren måtte udgå i både Bahrain og Kina. Men jeg satser på, at han både kommer helt til mål og slutter foran Raikkonen.

 

40: Jeg vil så gerne tro på Kevin Magnussen, men det ser ikke alt for godt ud for Haas i øjeblikket. De skal have noget af farten fra kvalifikationen over til løbs-setuppet og så ligger Baku heller ikke så godt til danskerens racer. Alexander Albon viste imponerende kørsel i Kina, og den form fortsætter den unge thai i weekenden.