Top 5 Picks: Bahrain

Formel 1-cirkusset skal til Bahrain den kommende weekend, og vi venter på at få flere store spørgsmål besvaret efter et begivenhedsrigt grand prix i Australien.

Mercedes viste skrækkende styrke, da de både tog første- og andenpladsen i årets første løb. Valtteri Bottas var urørlig, og Lewis Hamilton måtte tage til takke med at blive toer. Han kan dog være langt mere tilfreds end sin store rival Sebastian Vettel. Der var store forventninger til Ferrari, men de kunne slet ikke indfri dem. Kevin Magnussen kom flot fra start, da han slog teamkollegaen Romain Grosjean og kørte sig ind på en sjetteplads. Med alt det i tankerne har jeg sat mine picks til den kommende runde, og her er de udfald, jeg tror mest på.

100: Vallteri Bottas har masser af selvtillid og fik en fornem start på sæsonen. Han bør besejre Pierre Gasly sikkert i Bahrain.

75: Sæsonen startede på værst tænkelige måde for Daniel Ricciardo på hjemmebanen i Melbourne, og han er opsat på at give den fuld gas i Bahrian. Renaulten bør være bedre end raceren fra Racing Point.

60: Det plejer at være en sikker sejr til Kimi Raikkonen over Romain Grosjean, men finnen er ikke hos Ferrari længere, og Alfa Romeoen kan ikke hamle op med franskmandens Haas.

50: Ferraris fart var pist borte i sæsonens første løbeweekend, og spørgsmålet er, om de når at finde den til weekenden. Jeg tror ikke på, at de når det og jeg ser Hamilton vinde over Vettel.

40: Duellen mellem Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg er bare fed at følge med i, og det bliver den også i Bahrian. Jeg tager de rød-hvide briller på og tror på, at K-Mag slutter bedre end tyskeren i sæsonens andet grand prix.

Hovedpræmie

Det kræver PicksPLUS at spille med om både hovedpræmier og rundepræmier - Læs mere

1. præmie: F1-tur i 2020

Præsenteres i samarbejde med

Se alle de fede præmier i GP Picks

Stilling i GP Picks

# Navn Point
1. Poul Kristensen 415
2. Michael Thy 400
3. Carsten Primdahl 400
4. Sigbjørn Granheim 390
5. Mads Randløv Gøttler 390
6. Casper Thomasen 380
7. Tommas Langfeldt Møgelbjerg 380
8. Nielsankernielsen 380
9. Kasper Olander Borchmann 375
10. Ole Jørgensen 375