Top 5 picks: Belgiens Grand Prix

Efter en kort sommerferie er Formel 1-feltet klar til at jagte VM point igen. Siden sidst har Alexander Albon og Pierre Gasly byttet biler, men da skiftet skete, efter duellerne i GP Picks var lavet, har vi valgt at beholde dem. Også selvom det giver to store favoritter.


100: Sebastian Vettel giver Pierre Gasly i en Torro Rosso baghjul. Længere er den ikke. Duellen blev lavet før franskmanden kom i den langsommere racer, og det skal udnyttes. Gå ikke glip af denne gave.

75: Alexander Albon mod Sergio Perez lyder som en tæt duel, men det kan det næsten ikke blive, når førstnævnte sidder i en Red Bull og ikke en Torro Rosso. Albon napper den sikkert.

60: Pilen peger opad for Williams og George Russel, men det er for meget at forlange, at den unge brite skal slutte foran Lance Stroll. Jeg satser på canadieren i sin Racing Point-bil.

50: Max Verstappen har kørt fantastisk på det seneste, men vi er nu i anden del af sæsonen og Lewis Hamilton skal sikre sig endnu en VM-sejr. Jeg tror både briten besejrer Verstappen og alle andre i Belgien.

40: Kevin Magnussen og Daniel Ricciardo havde en fed fight i Ungarn, og der kan komme en mere på Spa-banen. Men australieren har en bedre bil, og det bliver svært for K-Mag at følge med. Fordel til Ricciardo.