Top 5 picks: Canadas Grand Prix

Efter et par løb i Europa tager Formel 1-karavanen en tur over dammen til Canada, og fra Monacos snævre gader til et helt anderledes løb på Canadas hurtige bane. Og hvem hved, måske bliver det vendepunktet for Ferrari?


100: Carlos Sainz har kørt godtog stabilt i de seneste løb i sin McLaren, og spanieren har 18 point i VM-stillingen. Han slutter sikkert foran Antonio Gininazzi, der stadig har et stort rundt 0 ud for sig. 

75: Den hurtige banei Montreal tilgodeser Ferraris mange hestekræfter, og dette kunne godt være løbet, hvor de røde racere endelig får succes. Jeg tror, at Sebastian Vettel ikke får mange problemer med at slå Pierre Gasly, der stadig magler at slå igennem hos Red Bull.

60: Charles Leclerc havde en mareridtsweekend på hjemmebanen i Monaco, og den unge racerkører må være godt indebrændt. Monegaskeren har noget, han skal bevise. Og vad bedre end revanche mod Max Verstappen, som Leclerc blot er sluttet foran en enkelt gang i sæsonen. Jeg tror på Ferrari foran Red Bull.

50: Der er masser af optimisme at spore hos Haas, og der er en tro på, at holdet er det bedste, hvis man ser bort ra de tre top-teams. Daniel Ricciardo er en god kører, men jeg har tiltro til Kevin Magnussen. Lad os få lidt dansk succes.  

40: En af årets fedeste dueller er mellem Lewis Hamilton og Valtteri Bottas. De to holdkammerater kæmper om at blive verdensmester. Det står 4-2 i sejre til Hamilton, men jeg har fidus til Bottas, der har ild i øjnene i år.