Top 5 picks: Frankrigs Grand Prix

Ferrari viste tænder forgæves i Canada, imens Kevin Magnussen slet ikke kunne finde farten igen. Nu er banen en anden, og både K-Mag og de stolte italienere håber på revanche i Frankrig.


100: Alexander Albon har masser af talent, og jeg tror, at vi får glimt af det i Frankrig. Den unge thai udgik i Canada, men han gennemfører i weekenden og slår Antonio Giovinazzi nemt.

 

75: I sidste weekend kæmpede Lewis Hamilton og Sebastian Vettel noget af et slag, hvor sidstnævnte tabte på grund af en straf. Banen lidt uden for Marseille passer bedre til tysk teknik end italiensk power, og derfor vinder Hamilton denne duel.

 

60: Hold godt øje med Renault. Det franske holdkommer med en stor opgradering til løbet på hjemmebane. Daniel Ricciardo er så småt ved at føle sig godt tilpas i bilen, og jeg tror, australieren ender foran Pierre Gasly, der på papiret er i en bedre bil og kører på hjemmebane.

 

50: Mercedes slår Ferrari i Frankrig. Så enkelt kan det siges. Finnen finder farten imens Charles Leclerc ikke kan følge med, når det gælder.

 

40: Det kører ikke for Haas. Det er som om holdet er tilbage ved problemerne med den manglende løbsfart. Jeg holder med K-Mag, men jeg tror, at Sergio Perez’ racer er mere pålidelig og hurtig, når det spidser til.