Top 5 Picks: Storbritanniens Grand Prix

Legendariske Silverstone lægger asfalt til Formel 1 i weekenden. I GP Picks er der dueller holdkammeraterne imellem og Lewis Hamilton kan tage et skridt mere mod VM-titlen på hjemmebanen.


100) Max Verstappen er langt bedre end Pierre Gasly, der slet ikke har fået det til at fungere hos Red Bull. Den flyvende hollænder har ingen problemer med at slå franskmanden.

 

75) Kimi Raikkonen har flere gange vist prøver på sin kunnen i år. Antonio Giovinazzi er ikke på niveau med finnen, og Raikkonen skal kunne vinde over sin italienske teamkollega.

 

60) Bortset fra seneste løb, så har Lewis Hamilton set skræmmende ud i denne sæson og Valtteri Bottas har haft svært ved at følge op på sin gode sæsonstart. Hamilton er på hjemmebane og kan komme lidt tættere på titlen foran sine egene fans. Det bør være motivation nok til at slutte som bedste Mercedes-kører.

 

50) Pilen peger opad for Lando Norris, der har vist talentet flot frem. På søndag er den blot 19-årige brite og hans McLaren-team på hjemmebane i sin første sæson i motorsportens ypperste klasse. Det giver helt sikkert noget ekstra benzin i tanken. Jeg tror på, at de engelske fans bærer Lando Norris frem til at slutte foran Carlos Sainz.

 

40) Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean har været ramt af masser af problemer i denne sæson, men på banen er det som om, at danskeren er bedre end sin franske holdkammerat. Vi krydser fingre og håber på lidt oprejsning for K-Mag på Silverstone.