Top 5 picks: Italiens Grand Prix

Ferrari er på hjemmebane, når feltet rammer Italien i weekenden. Denne gang gælder det teamdueller i GP Picks, hvor Charles Leclerc jagter sin anden sejr i træk og Lewis Hamilton skal forsøge at udbygge føringen i VM-stillingen til holdkammeraten Valtteri Bottas.


100: Max Verstappen får altid det maksimale ud af sin Red Bull-racer gang på gang. Alexander Albon er ny på holdet, og det tager tid at blive helt komfortabel med en ny bil. Verstappen vinder let over Albon.

75: Kimi Raikkonen er en helt anden kaliber kører end Antonio Giovinazzi, og det kan man se i VM-stillingen, hvor finnen har 31 point mod et enkelt til italieneren. Hjemmebanen er ikke nok og Raikkonen vinder duellen.

60: Charles Leclerc vandt i sidste weekend, og monegaskeren må have masser af selvtillid inden søndagens løb på Monza. Pilen peger i en helt anden retning for Sebastian Vettel. Tyskerens motivation er ikke, hvad den har været, og jeg tror, han slutter efter Leclerc.

50: Lewis Hamilton er sluttet foran Valtteri Bottas fire grand prix’er i træk, og jeg tror på, at briten endnu en gang kører fra sin finske holdkammerat.

40: Det ruller ikke for Haas, men Kevin Magnussen har bare mere fart end Romain Grosjean. Desuden er franskmanden på vej væk fra holdet imens K-Mag er bekræftet til næste sæson. Jeg føler mig overbevist om, at Magnussen igen viser sig stærkere end sin holdkammerat.