Top 5 Picks: Japans Grand Prix

Der er dueller indbyrdes på holdene i denne uges GP Picks. Vi ser dermed udelukkende på kørernes indbyrdes styrker, og det giver en masse interessante matchups.


100: Max Verstappen har helt styr på sin Red Bull-racer, imens Aexander Albon stadig lige skal finde sig helt tilrette. Der er også udsigt til massiv regn til kvalifikationen, og det er gud for hollænderen. Sikre 100 point.

75: Lewis Hamilton cruiser mod sin sjette VM-titel, og med en sejr kan briten tangere Michael Schumachers seks sejre på Suzuka-banen. Mon ikke jagten på det to bedrifter betyder, at Hamilton ender foran Valtteri Bottas.

60: Kimi Raikkonen er bare en meget bedre Formel 1-kører end Antonio Giovinazzi. Desuden giver rutinen ham et stort forspring til det krævende japanske grand prix.

50: Pierre Gasly blev aldrig rigtig komfortabel hos Red Bull. Nu er franskmanden tilbage hos Toro Rosso, og den bil passer ham meget bedre. Jeg tror ikke, at Daniil Kvyat kan følge med i weekenden.

40: Kevin Magnussen sikrede sig to flotte point i det seneste løb i Rusland. Jeg tror, det giver vinger og at han kan gentage bedriften. Det er som om Romain Grosjean kommer i flere uheld, og det kunne også ske på søndag.