Top 5 picks: Mexicos Grand Prix

Formel 1 skal til Mexico, hvor sæsonens 18. løb skal køres. Der er lagt op til et par favoritter i GP Picks, men de fleste dueller tegner til at blive tætte.


100: Mine 100 point går helt sikkert til Max Verstappen over Lando Norris. Hollænderen har flere gange vist, at han kan blande sig i duellen mellem Mercedes og Ferrari. Det bør være en formsag at slutte bedre end Lando Norris, hvis han gennemfører.

75: I Japan beviste Alexander Alexander Albon, at han er hurtig i sin Red Bull. Han kommer også til at have så meget fart på, at Carlos Sainz ikke kan følge med.

60: Sergio Perez er på hjemmebane i Mexico, og med de mange fans i ryggen tror jeg, at han får et godt grand prix. På den anden side har Haas det bare ikke i år, og Romain Grosjean slutter ikke foran Perez.

50: Sebastian Vettel har vist tænder på det seneste, og selvom Valtteri Bottas vandt i Japan, så tror jeg, at førstnævnte bliver bedst af de to i weekenden. Ferrari finder igen farten.

40: Jeg både håber og tror på, at Kevin Magnussen har heldet med sig i den kommende weekend. Jeg krydser mine fingre og satser på, at danskeren bliver bedre placeret end italienske Antonio Giovinazzi.