Top 5 Picks: Østrigs Grand Prix

Sidste weekend viste, at Lewis Hamilton virker urørlig i øjeblikket, og så havde Haas fortsat store dækproblemer. Nu skal vi se, om Ferrari kan true Mercedes og om Kevin Magnussens hold endelig får noget at glæde sig over.


100) Der er klasseforskel på Max Verstappen og Pierre Gasly. Medmindre Verstappen udgår, så slutter han foran sin holdkammerat.

75) Lewis Hamilton er flyvende. Den regerende verdensmester har vundet fire løb i træk, og jeg tror, at han tager sin femte i weekenden. Det går også udover Charles Leclerc.

60) Pilen peger opad for Ferrari og nedad for Valtteri Bottas. Hvis italienerne får løst de sidste problemer, så bør de være fuldt ud konkurrencedygtige på den hurtige bane i alpelandet.

50) Haas har store problemer med at få dækkene til at virke, som de skal. Jeg tror ikke, at de får løst dem nok til, at Romain Grosjean sluttor foran en godt kørende Kimi Raikkonen.

40) Det kan godt være, at Kevin Magnussen har haft problemer i denne sæson, men det har Antonio Giovinazzi bestemt også. Jeg krydser fingrene og håber på en fornuftig weekend af K-Mag.