Top 5 Picks: Singapores Grand Prix

Charles Leclerc har vundet de to seneste løb på højhastighedsbanerne i Belgien og Italien. Nu skal feltet køre i Singapores snævre gader, og der er lagt op til et spændende og dramatisk grand prix.


100: Bybanen i Singapore favoriserer mere Mercedes end Ferrari, og Lewis Hamilton må være favorit til at finde løbet. Jeg tror ikke, at Charles Leclerc får tre sejre på stribe.

75: Sebastian Vettel har rigtigt gode erfaringer fra Marina Bay Street Circuit, hvor han har vundet hele fire gange før. Selvom banen måske ligger bedre til Red Bull end Ferrari, så har Vettel en fordel netop her over Alexander Albon.

60: Max Verstappen vist prøver på sine store evner tidligere i denne sæson, og sidste sæson hev hollænderen en fornem andenplads hjem. Det kunne han sagtens gøre igen, og selvom det bliver tæt, så tror jeg, at han har lidt ekstra i forhold til Valtteri Bottas.

50: McLaren er endelig tilbage i den sjovere ende af feltet, og banen i Singapore bør ligge udmærket til den britiske bil. Carlos Sainz bør slå Nico Hulkenberg, der mentalt må være videre til næste sæson.

40: Sidste år havde Kevin Magnussen hurtigste omgang i løbet, men selvom det ikke sker denne gang, så både håber jeg på og tror, at danskeren bliver bedre placeret end Antonio Giovinazzi. Kom så Kevin!