Top 5 picks: Tysklands Grand Prix

Efter et hæsblæsende løb i Storbritannien ser vi frem til mere dramatik i Tyskland. Kevin Magnussen får en opgraderet racer, og forhåbentlig giver det bonus.


100) Max Verstappen er virkelig velkørende i år, og der skal uheld til, hvis hollænderen skal slutte efter sin franske holdkammerat i Tyskland. Sats stort på Verstappen.

 

75) Lewis Hamilton styrer mod endnu en VM-titel, og der er en verden til forskel i motivation i duellen med Sebastan Vettel. Selvom tykeren er på hjemmebane, så har han ikke den samme lyst som tidligere.

 

60) Nyeste skud på den britiske racer-stjernehimmel er Lando Norris, og med en velkørende McLaren giver han Nico Hulkenberg baghjul.

 

50) Renault har ikke fået det til at køre, som de skulle og det franske team er lidt efter McLaren. Ligesom i den forrige, så sætter jeg min lid til det engelske mandskab. Carlos Sainz slår Daniel Ricciardo.

 

40) Kevin Magnussen får en opgraderet racer, der gerne skulle give mere vejgreb, når det går løs i weekenden. Jeg tager de rød-hvide briller på og tror på oprejsning til Kevin og at han slutter bedre end Lance Stroll.