Top 5 picks: Ungarns Grand Prix

Efter en vanvittigt løb på Hockenheim har Formel 1-feltet taget turen fra Ungarn til Tyskland, hvor Lewis Hamilton leder efter genrejsning og vi skal se næste duel mellem Kevin Magnussen og Romain Grosjean.


100: Da Charles Leclerc udgik i Tysklands Grand Prix var han den hurtigste mand på banen, og den fart tager han med til Ungarn. Pierre Gasly kommer ikke til at kunne følge med.

 

75: McLaren har fundet formen og har fået udviklet en hurtig bil. Under normale forhold bør den slå Torro Rosso, og jeg føler mig ret sikker på, at Lando Norris slutter bedre end Alexander Albon.

 

60: Max Verstappen vandt i sidste weekend, hvor Lewis Hamilton havde en rigtig off-day. Briten var syg, han kørte galt og pit-crewet var ikke klar, da han kørte ind. Det skal revancheres og Hamilton er favorit til at vinde i Ungarn.

 

50: Sebastian Vettel startede sidst og sluttede på en andenplads i det kaotiske tyske grand prix. Mon ikke det har givet blod på tanden før Hungaroring, hvor tyskeren har sikret pole position tregange før. Det er lidt et sats, men mon ikke han bliver bedre end Valtteri Bottas.

 

40: Vi skal lige have Kevin Magnussen med, men jeg er bange for, at han ikke ender weekenden foran Romain Grosjean. De to teamkollegaer er ved at have opbygget noget af en rivalisering, men franskmanden føler sig bedre tilpas i sin udgave af Haas-raceren fra Australien end det ser ud til, at K-Mag gør i sin nye model.