Top 5 Picks: USAs Grand Prix

Sæsonen går på hæld, og vi får meget vel kåret Lewis Hamilton som verdensmester i weekenden. Vi tror også, at han vinder sin duel mod Valtteri Bottas i GP Picks.


100: Alexander Albon har været godt kørende i de sidste par løb, men hvis Max Verstappen holder hele vejen til mål, så vinder hollænderen den interne duel hos Red Bull.

75: Kimi Raikkonen er bare en bedre kører end Antonio Giovinazzi, og jeg kan kun se sidstnævnte slutte først, hvis finnen udgår. Dette matchup ligger til Raikkonen.

60: Williams er det klar dårligste hold, men internt er George Russell bedst. Den 21-årige brite bør slutte bedre end sin 13 år ældre holdkammerat Robert Kubica.

50: Pierre Gasly er kun sluttet efter Daniil Kvyat i to løb, og den ene gang var på sidstnævntes hjemmebane. Gasly er godt kørende i Toro Rosso-raceren, og han er bedst af de to.

40: Lewis Hamilton sikrer sig med al sandsynlighed verdensmesterskabet i USA, og det kan han meget passende gøre med en sejr. Valtteri Bottas har vundet et par løb i sæsonen, men briten har været altdominerende internt hos Mercedes. Sølvpilen peger på Hamilton.