Nu kan alle spille med gratis om præmier!

Læs om gratis præmiedeltagelse og vores nye struktur.


Med Superliga Picks og NFL Picks i efteråret 2020, skifter Picks væk fra betaling for at være med i spil om præmier.

I stedet deltager alle, der tilmelder sig et spil, i kampen om de fede præmier, hvor man kan vinde alt fra bøger til rejsegavekort. Er du dygtig og heldig, kan du altså spille med helt gratis og komme hjem med en ugepræmie eller en af spillets hovedgevinster.

Vil du give dig selv chancen for at vinde i en given uge eller gennem hele spillet, så kan du med fordel investere i Boostere, der hjælper dig, når du er i tvivl om et resultat eller sørger for at sætte dine picks, hvis du skulle glemme det. Du kan købe lige så få eller lige så mange boosters, som du har lyst til i løbet af et spil, og betalingen foregår med Picks mønter.

Der er flere forskellige muligheder for at købe mønter, og vil du f.eks. gerne spille mod dine venner kan du for blot 250 mønter oprette en liga. 250 mønter koster 19 kr., og det får du knapt nok en vaffelis for.

Er det sidst på måneden, eller er du lidt low on cash, kan du faktisk også optjene mønter i spillet. Besøg Picks dagligt og optjen mønter eller udløs specielle gaver.

Der er fire pakker med mønter:
Møntregn: Den mest populære pakke, hvor du får 10.000 mønter for kr. 249
Megapakken:  For 149 kr. får du 2.500 mønter,  og så er du allerede godt kørende
Den store pakke: Prøv alle features med 1500 mønter til kr. 99
Den lille pakke: Kom godt i gang med 250 mønter for kun 19 kr.

Vi glæder os til at spille Picks med dig.

God fornøjelse