Vind fodboldrejse og sæsonkort i 3F Superliga Picks

Nu lancerer 3F Superliga sit helt eget spil med masser af flotte præmier til fodboldfans. Det er både hurtigt og nemt at deltage. Og så kan alle spille med.


Er du bedre end vennerne til at forudse udfaldene af kampene i 3F Superliga? Så skal du spille med i Danmarks nye fodboldspil på nettet: 3F Superliga Picks. 

 

3F Superliga Picks er simpelt. Du skal først vælge udfald i alle rundens kampe, og derefter skal du rangere dem efter, hvilke udfald du tror mest på. Du behøver ikke kende de enkelte spilleres styrker, det handler kun om de to hold i duellerne.

 

Spillet er for alle alle. Det er nemt, hurtigt og sjovt. Og kan spilles af både mænd og kvinder, børn og voksne. 

 

Klik her for at spille 3F Superliga Picks

 

Vælg favoritklub og kom med i fanliga
3F Superliga Picks er socialt, og du kan lave interne ligaer med vennerne og spille om håneretten. 

Du kan også vælge dit favorithold i 3F Superliga, og så skifter spillet automatisk udseende til at matche din klubs farver. Samtidig kommer du med i klubbens fanliga, hvor du kan måle dig med andre ligesindede.

 

Fede præmier - hver runde.
Der er mange flotte præmier i spillet, og dem kan du vinde, hvis du opgraderer til Picks Plus. Til den bedste i den samlede stilling er der en fodboldrejse for to til en værdi af 10.000 kroner til LA Travel. Men der er også gode grunde til at spille med hver uge. Nummer ét i hver runde vinder et sæsonkort til sin favoritklub i 3F Superliga.

 

Klik her for at spille 3F Superliga Picks

 

Med Autopicks er du aldrig ude
En kæmpe fordel ved Plus-versionen af 3F Superliga Picks er, at du aldrig misser en runde. Autopicks sørger for at sætte sine picks for dig, hvis du glemmer det. Det betyder, at du kan være helt rolig, selvom du ikke får sat dine picks til en runde. Med Autopicks slået til, vælges dine udfald automatisk efter, hvad de andre deltagere i spillet har valgt. Vi rangerer dem dog ikke for dig.

 

Vi glæder os til at komme i gang med 3F Superliga Picks og håber at få så mange som muligt med i det officielle spil for den bedste danske fodboldrække.

 

 

Hovedpræmie

Det kræver PicksPLUS at spille med om både hovedpræmier og rundepræmier - Læs mere

Gavekort: 10.000 kr.

Præsenteres i samarbejde med

Se alle de fede præmier i 3F Superliga Picks

Relaterede indlæg