Tilmeld dig 3F Superliga Picks og vind to sæsonkort

Der er to ekstra gode grunde til at spille med i 3F Superliga Picks. 26. juli trækker vi lod om hele to sæsonkort til en heldig vinder blandt alle tilmeldte.


Fodbold skal opleves på stadion, og det får du og din bedste fodboldkammerat muligheden for med 3F Superliga Picks. Vi trækker lod om hele to sæsonkort til en valgfri klub, så I kan komme helt tæt på jeres favorithold. Det eneste I skal gøre er at tilmelde jer spillet inden d. 26. juli, hvor lodtrækningen finder sted.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks

Hvis du er så heldig at vinde, så vil du blive kontaktet vedrørende præmien. Husk, at hvis både du og den person, du vil dele præmien med tilmelder jer, så har I dobbelt så stor chance for at vinde.

De første to runder i den første udgave af 3F Superliga Picks er prøverunder, hvor du lige kan få en fornemmelse for spillet og sæsonen. Derefter går det løs og vi spiller hver uge om fede præmier. 

Hovedpræmien når efteråret er slut er en fodboldrejse for to personer til en værdi af kr. 10.000 præsenteret af LA Travel. 

Men i første omgang skal du altså melde dig til, og så er det måske dig og din buddy, der skal stadion hele den kommende sæson. 

Rigtig god fornøjelse med 3F Superliga Picks og held og lykke med konkurrencen.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks

Hovedpræmie

Det kræver PicksPLUS at spille med om både hovedpræmier og rundepræmier - Læs mere

Gavekort: 10.000 kr.

Præsenteres i samarbejde med

Se alle de fede præmier i 3F Superliga Picks

Relaterede indlæg