Om os

Hvad er Picks?

Picks, som du kender det i Danmark, blev opfundet af Claus Elming i 1997. Det var meget tidligt i internettets tilværelse, men allerede dengang kunne du spille NFL Picks på football-klubben Aarhus Tigers’ hjemmeside.

Spillet tog han med med til TV2 Zulu, da kanalen begyndte at vise NFL i år 2000, og siden til TV 2 Sport. I maj 2013 startede Claus Elming sammen med Robin Lykke og Lars Mathiasen football- sitet gulklud.dk, og også her kunne du spille NFL Picks.

2018 markerer en helt ny verden for Picks og tager flere sportsgrene med ind under picks-paraplyen. Første ikke-NFL-spil er VM i fodbold 2018, men senere følger også spil fra andre sportsgrene og naturligvis stadig NFL Picks.

Hvem er vi?

Picks.dk er drevet af Claus Elming og Robin Lykke, der sammen med Daniel Poulsen har udviklet den nye version og givet picks-spillet et nyt look og sit eget site.

- Claus Elming er mangeårig TV-vært på både sport og underholdning.
- Robin Lykke er tv-tilrettelægger og har ligeledes lavet både sport og underholdning.
- Daniel Poulsen er softwareudvikler med baggrund i PHP, og står for dynamikken bag picks.dk.

Fælles for os alle er, at vi elsker sport og synes, det er sjovt at konkurrere mod venner, familie, kolleger eller totalt fremmede, og at Picks er en fremragende måde at gøre det på.