Regler

1. Tilmeld dig

Du skal først og fremmest oprette en profil og tilmelde dig det spil du gerne vil deltage i. Har du allerede en profil er det bare at logge ind og vælge det spil, du ønsker at deltage i.

2. Sådan sætter du picks

Når du er tilmeldt et spil (f.eks. VM Picks) er det tid til at sætte dine picks. Først vælger du vindere i de forskellige kampe ved at klikke på det resultat du tror på (1X2 eller vinder i head-to-head konkurrencer) - derefter rykker du kampene op og ned afhængig af hvilke udfald, du tror mest på. Vi autosaver dine picks, men du kan selv gemme ved at trykke på Gem-knappen nederst.

3. Du er aldrig ude

Du kan deltage i VM Picks, Tour Picks, NFL Picks eller andre picks-spil hele turneringen eller i enkelte runder. Ønsker du at spille med om hovedpræmier for en hel turnering, skal du være med fra første fløjt og sætte picks hver runde. Ønsker du blot at deltage i en enkelt runde eller glemmer du at sætte picks i en runde, har du stadig mulighed for at spille videre og kæmpe med om rundepræmier.

4. Rundevinder

Vinderen af en given runde er den spiller, der har scoret flest point i runden. Der vil i flere spil på picks.dk være præmier til placeringerne 1 til 10. Dette varierer fra spil til spil. Nærmere detaljer, tiebreakerregler og præmieoversigt fremgår i de enkelte spil.

5. Samlet vinder

Den samlede vinder af et spil på picks.dk, er den spiller, der har akkumuleret flest point gennem alle runder i spillet. Der vil i flere spil på picks.dk være præmier til placeringerne 1 til 10. Dette varierer fra spil til spil. Nærmere detaljer, tiebreakerregler og præmieoversigt fremgår i de enkelte spil

6. Præmier

Medmindre andet er angivet på det enkelte spil, er det kun muligt at deltage om præmierne, såfremd du har købt Picks Plus. Skulle du være dygtig nok til at vinde en præmie, vil du modtage denne med posten eller på mail. Vundne præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Alle oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.