FAQ

 1. Autopicks
  Du er aldrig ude med Autopicks. Så nemt kan det siges. Der er næsten ikke noget værre, end at man glemmer at sætte sine picks og misser en masse point i den interne liga mod vennerne. Men bare rolig, det har vi taget højde for med Autopicks. Med en AutoPicks booster, sætter spillet dine picks for dig, hvis du ikke selv fik det gjort. Det er ikke tilfældigt, hvad spillet vælger. Dine picks bliver sat ud fra, hvad flertallet tror på. Det eneste vi ikke gør er, at rangere dine picks for dig. Det skal trods alt bedst kunne betale sig at sætte sine picks selv, og det er også sjovest.


 2. Beskeder
  Trash talk eller en venlig reminder. Med besked-funktionen i din liga, kan du nemt sende information eller opdateringer til ligaens medlemmer. Alle medlemmer kan sende beskeder frem og tilbage, hvilket giver mulighed for et par svinere i cyberspace. Du finder besked-funktionen under ligaer.


 3. Billede
  Du kan tilføje et billede til din profil eller til din liga. Vil du tilføje et billede til din profil, skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne, vælge Profil og tilføje et billede. Du kan vælge et vilkårligt billede fra din harddisk i formaterne png eller jpg. Til din liga kan du vælge et billede, når du opretter ligaen, eller tilføje det senere under Ligaejer - Liga indstillinger. Vi anbefaler at du uploader kvadratiske billeder i størrelsen 250x250 pixels.


 4. Blog
  På picks.dk finder du en ekspertblog, hvor du kan læse såvel baggrundsartikler som analyse, og også få ekspertråd til den kommende runde i et spil. De fleste blogindlæg er åbne for alle, men der vil også være insider-artikler, som kun kan læses af spillere med Picks Plus.


 5. Facebook
  Det er en god ide, at følge Picks på de sociale medier og især på facebook.com/picksdk. Her får du løbende information om de spil, du deltager i, der vil være links til artikler og gode råd, samt andre opdateringer. Det er også den nemmeste måde at komme i kontakt med os på. Følg også Picks på: Instagram: Billeder fra sportens verden og picks Youtube: Videoer med spiltips, spilforklaring og optakt Twitter: Opdateringer fra sportens verden og spillet


 6. Gem picks
  Så snart du begynder at vælge vindere og tabere, så gemmer Picks dine valg. Rykker du ikke op op ned på kampene, så behøver du ikke gøre mere. Systemet har gemt dine picks, og du kan vende tilbage senere for at rangere duellerne. Når du rykker op og ned på dine picks, så bliver GEM-knappen nederst i venstre hjørne aktiveret. Klik på den, når du er færdig, så er dine justeringer gemt. Du kan stadig vende tilbage og ændre såvel picks som rangering, indtil runden går i gang eller indtil en duel er låst.


 7. Kontakt os
  Det nemmeste måde at komme i kontakt med os på, er ved at gå ind på vores facebook-side (facebook.com/picksdk) og sende os en besked. Der får du næsten altid svar med det samme. Du kan også sende en mail til [email protected].


 8. Ligaer
  Ønsker du at lave en liga, skal du hoste op med nogle mønter. Med 250 mønter kan du lave en liga, og vil du spille med flere forskellige vennegrupper, så koster det 500 mønter for tre ligaer og 1000 mønter for et ubegrænset antal på tværs af alle spil på picks.dk. - Du kan invitere venner eller bekendte til din liga - Du kan beskytte din liga med et password - Du kan tilføje et billede til jeres liga (læs mere under Billeder).


 9. Afsluttet (duel)
  Så snart en duel er afgjort ved du, om du har ramt rigtigt eller forkert, og du får tildelt point, hvis dit pick er sat korrekt (og misser dine point, hvis du rammer forkert). En runde kan godt have åbne og lukkede picks, hvis starttidspunktet i duellerne ikke er det samme (fx. en 3F Superliga runde). Du kan stadig ændre picks og rykke op og ned på de dueller, der ikke er afsluttede eller låste.


 10. Låst (duel eller runde)
  Så snart en duel er sat i gang er dit pick låst. Det vil sige, at det udfald du har valgt for den enkelte duel samt point-placeringen er låst. En runde kan godt have åbne og låste picks, hvis starttidspunktet i duellerne ikke er det samme (fx. en 3F Superliga runde eller NFL runde). Du kan stadig ændre picks og rykke op og ned på de dueller, der ikke er låst.


 11. Power Pick (helgardering)
  Med Power Pick får du en helgardering i hver runde, og du er garanteret de point dit Power Pick står på. Dit Power pick er markeret med en gul ring, og den duel, du placerer her, får du pointene for, uanset om du rammer rigtigt eller forkert. Du kan købe Power picks med mønter, og det giver dig en kæmpe fordel i runden eller gennem hele sæsonen. Det er forskelligt fra spil til spil, hvor mange point dit Power pick giver.


 12. Præmier
  Jæhhh. Du har vundet en præmie. Hvad nu? Du hører fra os, så snart du har vundet en præmie. Det er vigtigt, at du har indtastet en brugbar email, så vi kan komme i kontakt med dig. Enten vil du modtage din præmie på email eller leveret til din adresse. Fysiske præmier (ting, der ikke kan sendes med en e-mail) vil først blive sendt ud, efter spillet er slut. Præmierne leveres af vores partnere og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.


 13. Prøverunde
  I nogle spil vil der være en prøverunde eller to. En prøverunde betyder ganske enkelt, at du kan sætte dine picks, men at pointene ikke tæller med i den samlede stilling. I nogle spil vil der faktisk være præmier i prøverunden, men for det mest er en prøverunde præcist det der ligger i ordet: En runde, hvor du kan prøve spillet og hvor du stadig kan nå at invitere dine venner til at spille med, inden det for alvor går løs.


 14. Sammenlign picks
  Du kan sammenligne dine picks med andre, du er i liga med. Gå ind i din liga og klik på ”Sammenligning”. Her kan du vælge op til tre andre spillere i din liga og se, hvad I alle har valgt i de forskellige runder i spillet. Du kan både se de udfald og antal point, som dine ligavenner har satset på duellen. Alle afsluttede runder og igangværende dueller kan ses i Sammenligning.


 15. Statistik
  Vil du gøre som de fleste? Eller vil du gå mod strømmen? Det er helt op til dig og med Insider Stats får du adgang til rundens statistik. Her kan du se, hvor mange procent af de andre spillere, der har valgt de forskellige udfald. Du kan også se det gennemsnitlige antal point, der er blevet placeret på hver vinder og taber. Alt sammen noget du kan bruge, når du skal træffe dine valg. Med Insider Stats får du adgang til statistik, og så kan du fordybe dig endnu mere, inden du sætter dine picks.


 16. Åben (duel eller runde)
  En duel er åben, så længe duellen eller kampen ikke er sat i gang. Det vil sige inden kickoff i en fodboldkamp, etapestart i Tour de France eller første runde i en boksekamp. En runde er åben, så længe alle dueller ikke er sat i gang. Dette er relevant for ligaer med forskellige starttidspunkter på kampene i en runde, som fx. NFL eller 3F Superliga. I fx. Tour de France begynder alle rytterne samtidig på en etape og her er runden åben indtil de sendes afsted, og lukket så snart etapen er sat i gang. Du kan ændre dit pick og rykke åbne dueller i en runde op og ned, så længe duellen ikke er sat i gang.