Vikår og betingelser

 1. Pris
  Det er gratis at spille med i alle spil på picks.dk. Det vil i flere spil være muligt at investere i en Pickspakke, der giver dig en reklamefri version af spillet, samt giver adgang til artikler, statistik og præmier i de spil, hvor de måtte forekomme.


 2. Betaling
  Betalingen for at deltage i et spil på picks.dk kan ikke fortrydes. Ved køb fraskrives 14 dages fortrydelsesret.


 3. Nyhedsbrev
  Når du tilmelder dig et spil på picks.dk, bliver du automatisk registreret i vores database og kommer på vores mailingliste. Vi sender dig mails når vi lancerer nye spil, og når spil, du er tilmeldt, går ind i nye runder. Ønsker du ikke at modtage mails fra Team Picks, kan du nemt afmelde dig.


 4. Rundevinder
  Vinderen af en given runde er den spiller, der har scoret flest point i runden. Der vil i flere spil på picks.dk være præmier til placeringerne 1 til 10. Dette varierer fra spil til spil. Man kan ikke deltage i spil om præmier uden at have købt Pickspakken. Nærmere detaljer, tiebreakerregler og præmieoversigt fremgår i de enkelte spil.


 5. Samlet vinder
  Den samlede vinder af et spil på picks.dk, er den spiller, der har akkumuleret flest point gennem alle runder i spillet. Der vil i flere spil på picks.dk være præmier til placeringerne 1 til 10. Dette varierer fra spil til spil. Man kan ikke deltage i spil om præmier uden at have købt Pickspakken. Nærmere detaljer, tiebreakerregler og præmieoversigt fremgår i de enkelte spil.


 6. Præmier
  Skulle du være dygtig nok til at vinde en præmie, vil du modtage denne med posten eller på mail. Vundne præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Alle oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.


 7. Tilknyttede personer
  Personer med tilknytning til Team Picks ApS og Gul Klud ApS kan ikke deltage om præmierne på picks.dk.


 8. Profilnavne
  Team Picks ApS forbeholder sig ret til at afvise profilnavne i picks.dk, som kan virke stødende eller krænkende. Dette inkluderer navne der er kommercielle, eller på anden vis forsøger at udnytte Team Picks ApS og picks.dk til at annoncere.


 9. Tvivl og uenighed
  I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Team Picks ApS, der fastlægger fortolkningen. Der kan ikke i tilfælde af ændringer i kampprogram, runder eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Team Picks ApS.


 10. Ansvarsfralæggelse
  Team Picks ApS fralægger sig ethvert ansvar for tab af data samt ændringer i deltagerens picks eller placering i spillet på grund af nedbrud eller tekniske fejl. Team Picks fralægger sig også ethvert ansvar, hvis deltageren har mistet login og/eller password, eller deltageren på anden vis er blevet hacket.