NFL Picks
Hold dig opdateret på facebook

Hold dig opdateret på facebook


Hovedpræmier

1. præmie: NFL-tur til USA i 2019
Værdi: 15000,-

 • Læs mere

  Vind en rejse til NFL i USA. LA Travel og Gul Klud har siden 2013 lavet NFL-rejser til USA sammen. Vi har sendt flere hundrede glade gæster afsted, og har masser af fabelagtige oplevelser. Er du dygtig og heldig, er det måske dig der vinder NFL Picks og dermed en rejse i 2019 til USA.

  Præsenteres af


2. præmie: NFL-rejse for to til London
Værdi: 10000,-

 • Læs mere

  Oddset fra Danske Spil leverer denne rejse for to til en valgfri NFL-kamp i London i 2019. Rejsen er med LA Travel og indeholder fly, hotel med morgenmad og billetter til kampen. NFL spiller hvert år mindst tre kampe i den engelske hovedstad, og så snart programmet ligger fast, kan du frit vælge den kamp, du helst vil over til sammen med dine bedre halvdel, familiemedlem eller en god ven.

  Præsenteres af


3. præmie: Den store Telia-pakke
Værdi: 2000,-

 • Læs mere

  Er du dygtig og heldig gennem hele NFL Picks venter der denne flotte præmie fra Telia med masser af musik, lyd og oplevelser. Du får et Sony headset, 6 måneder til Spotify Premium og en tur i biffen for to personer til en samlet værdi af over 2000 kr.

  Præsenteres af


4. præmie: Philips Hue Starter Kit
Værdi: 1499,-

 • Læs mere

  Værsgo. Superlækker præmie fra Philips Hue, der gør din NFL-oplevelse endnu federe. Sæt Hue til at spille sammen med dit tv, når du ser sport eller film. Det er som at være der selv! Den hvide og farvede lysatmosfære fra Philips Hue består af 3 spots, en bro og en kontakt, der kan gøre din belysning til en ekstraordinær oplevelse med farvet og hvidt lys. Kan også synkroniseres til din musik, dit tv og din spillekonsol for en fængende effekt

  Præsenteres af


5. præmie: Oddset Freebet
Værdi: 500,-

 • Læs mere

  Kniber du dig lige ind i Top 5 sammenlagt løber du afsted med et freebet til Oddset fra Danske Spil. Du spille gratis for 500 kroner.

  Præsenteres af


Rundepræmier

Runde 9-14: Philips Hue atmosfærelys
Værdi: 379,-

 • Læs mere

  Hver spillerunde vil der være et flot lysprodukt fra Philips Hue til den spiller, der scorer flest point i NFL Picks. Vinderen fra 9. runde til 14. runde bliver belønnet med atmosfærelys fra Hue til kr. 379

  Præsenteres af


Telia Spotify (6 mdr.)
Værdi: 600,-

 • Læs mere

  Musik og podcasts unlimited fra Spotify Premium i seks måneder. Det er rundepræmien i denne uge. Få Spotify med adgang til alle numre i høj kvalitet, shuffle play, uden reklamer og offline lytning. Præmien er sponseret af Telia.

  Præsenteres af


Restaurant Bone's gavekort
Værdi: 500,-

 • Læs mere

  NFL og Bone's er så perfekt som Montana til Rice. Nyd en lækker middag under NFL-sæsonen fra Restaurant Bone's. Ribs, wings, steaks eller alt muligt andet. Valget er dit med dette gavekort på 500 kr..

  Præsenteres af


Oddset freebet
Værdi: 250,-

 • Læs mere

  Tredjepræmien hver runde er et freebet til Oddset fra Danske Spil. Er du dygtig og heldig i NFL Picks kan det være, at du skal fortsætte de gode takter på Oddset, hvor du med dette freebet kan spille gratis for 250 kroner.

  Præsenteres af


5.-11. præmie: Oddset freebet
Værdi: 100,-

 • Læs mere

  Er du dygtig og heldig i NFL Picks kan det være, at du skal fortsætte de gode takter på Oddset, hvor du med dette freebet kan spille gratis for 100 kroner. Hver uge er der 100 kroner til dem der placerer sig fra 4. til 10. pladsen i runden.

  Præsenteres af


PicksPLUS

PicksPLUS | Guld

- Spil med om præmierne

- Reklamefri

- Opret større ligaer

- Deltag i mere end én liga

- Insider-stats

- Autopicks

- Plus badge


 • Læs mere

  Med den store PicksPlus Guld-pakke spiller du med om præmier hele sæsonen. Du får NFL-grundspillet, slutspillet og Super Bowl, ialt 5 måneder for kr.. 99. Samtidig kan du nu oprette flere og større ligaer, og selv deltage i lige så mange ligaer, du har lyst til. Du får også Auto-picks, hvilket betyder, at dine picks altid bliver sat, selvom du glemmer det. Sidst men ikke mindst slipper du også for banner-annoncer og andre reklamer.

Køb for 99 kr.

PicksPLUS | Sølv

- Reklamefri

- Opret større ligaer

- Deltag i mere end én liga

- Plus badge


 • Læs mere

  Med PicksPlus Sølv-pakken kan du oprette flere og større ligaer, og du kan deltage i lige så mange ligaer du har lyst. Samtidig slipper du for bannerannoncer og andre reklamer. PicksPlus Sølv-pakken gælder hele grundspillet, slutspillet og Super Bowl. Ønsker du at spille med om præmier skal du købe PicksPlus Guld-pakken.

Køb for 69 kr.